ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així va acabar la cama de Diego López després del partit davant el Granada

Per Manel Rumbau · 06 Novembre, 2023

El València va guanyar ahir per la mínima al Granada en el partit corresponent a la 12a jornada de LaLiga. El conjunt de Baraja es va imposar en un enfrontament marcat per la igualtat i les poques ocasions que van disposar ambdós equips. Tot i això, el club de Mestalla va ser capaç de sumar 3 punts clau amb un gol de Pepelu des del punt de penal.

L’enfrontament, tot i no ser molt productiu pel que respecta a la faceta ofensiva, el cert és que si va tindre polèmica. Molta polèmica. Res més lluny de la realitat, s’ha conegut durant aquesta vesprada que el Granada durà a terme una queixa al CTA i demanarà els àudios entre l’àrbitre i el VAR durant el penal que es va assenyalar sobre Hugo Duro a Mestalla.

Però lluny de quedar-se ahí la cosa, també es va fer evident, amb el pas dels minuts, un joc prou dur per part dels dos equips. Amb açò pel mig, el preparador físic del València ha donat a conéixer durant el dia de hui una imatge sobre l’estat de la cama de Diego López una vegada va finalitzar l’encontre entre ambdós equips. 

La imatge parla per si mateix

Com es pot veure a continuació, la cama del jove davanter valencianista va acabar inflamada i amb restes de sang després de rebre una dura entrada. A més, juntament amb la fotografia, el treballador del València ha aprofitat l’ocasió per tal de mostrar la seua indignació amb aquest fet. “Així va acabar la cama de Diego López. D’aquesta entrada no escolte parlar a molta gent”, ha assenyalat.

Imagen