ACTUALITAT  SOCIAL  

Així són les 10 hamburgueseries que entren a The Champions Burger en Mestalla

Per Javi Richart · 24 Juny, 2024

Mestalla s’ha convertit aquests dies en un dels punts de més afluència després d’acollir la 5a edició de The Champions Burger, el festival gastronòmic que busca la ‘Millor hamburguesa d’Espanya’. L’esdeveniment, que va començar el passat 12 de juny, durarà fins el 7 de juliol. En canvi, aquest 25 de juny hi haurà un canvi i entraran 10 noves hamburgueseries que formen part del segon torn.

Les 10 hamburgueseries noves a The Champions Burger

Dak Burger ‘Stellar’: 180gr de ‘chuletón’ de vaca madurada, formatge cheddar roig, sweet bacon, maionesa torrada i ‘onion bits’.

El barco Cocina del Pirata ‘Calypso’: Carn Dry Age 45 dies, formatge fumat, qué visca el formatge!, melmelada de cansalada viada curada, cogombrets casolans i salsa TOP OF THE WORLD.

Street Food Burger ‘La Gamberra’: Carn de ‘chuletón’ de vaca madurada, formatge fumat, ‘pulled pork’, bacon beats caramel·litzats, BBQ americana i Gublins BBQ by Grefusa.

Hype Hype Hype ‘Takisfaction!!!’: Pa brioix mantegat, doble de carn smash de vaca rossa gallega, doble de formatge cheddar americà, formatge parmesà ratllat a la fallada, salsa de tòfona i anet i terra de Takis.

Monkey Food ‘Dalsy’: 160gr de maluc de vaca picada fresca madurada 45 dies, bacon Black Angus, formatge cheddar fumat blanc, pomada de bacon formatge, kikos barbacoa i xeringa de Dalsy.

Baool Burgers ‘TNT’: Nova York Roll, medalló amb maduració de 45 dies, melmelada de bacon, la nostra salsa TNT, bacon caramel·litzat i l’ingredient top, petazetas.

El Poble Gastro Burger ‘Brandy Love’: Carn de vaca rossa gallega madurada recoberta de formatge edam i tacs de cansalada viada ibèrica, una cremosa melmelada de ceba, salsa Lily amb brandi i un crunchy de dacsa amb sabor de formatge.

Asado Burgers ‘El Don 3.0’: 150g carn de vaca vella ecològica dry aged 60 dies, cuinada al carbó, carn ‘mechada’ fumada, salsa cheddar fumat, salsa barbacoa casolana, cogombrets i maionesa especial casolana.

Dala Burger ‘Brickell Smash’: Pa brioix, carn de vedella Smash, salsa de bacon smokey, cheddar americà, formatge Jack Monterey, cruixent de creïlles, ceba saltada i mel lleugerament picant.

Algo Diferente Valencia ‘UP D!Feren´t’: Pa brioix, salsa fumada de bacon, mix de formatge, 150gr de vedella picada madurada saltada amb bacon i ceba crunchy i salsa EmmyStilo.

Cal recordar que l’horari de dilluns a dijous és de 18 h a 00:30 h, i de divendres a diumenge de 12 h a 00:30 h. L’entrada és gratuïta, encara que compta amb un aforament limitat per a optimitzar l’organització i temps dins de l’estadi.