ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així seria un procés de venda de les accions de Lim

Per Alex Alfaro · 03 Març, 2023

Cada vegada més apareixen possibles compradors per al València C.F. La situació social i econòmica, els llocs en la classificació, les manifestacions i el descontentament de l’afició amb Peter Lim, està provocant que aparega gent amb diners interessada a comprar les accions.

Segons ha informat el programa televisiu El Chiringuito, un gran inversor de l’Aràbia Saudita preguntarà en les pròximes hores quant val el València per a tractar de dur a terme la seua compra.

En els pròxims dies, segons este mitjà de comunicació, farà una consulta oficial per a saber el preu de les accions de Peter Lim. De moment no ha transcendit el nom del milionari de l’Aràbia Saudita. Es tracta d’un inversor al qual li agrada el futbol i té molt interés en la compra.

El pensament en el club sobre la venda

La venda de les accions per part de Peter Lim, el dia que ocórrega, serà segurament la notícia de la dècada en el valencianisme. És el moment que el valencianisme espera amb ganes i l’única esperança que hi ha en l’horitzó perquè canvie la situació actual.

Però tot això és un tema que depén únicament de Peter Lim. Fins que no canvie d’opinió no serà possible eixe  canvi accionarial a no ser què es produïra, encara que sembla molt poc probable, un moviment polític que duga a terme un mecanisme que aconseguisca llevar-li les accions a Peter Lim.

No obstant això, en les últimes setmanes, tal com informa el periodista Héctor Gómez, comença a evolucionar i canviar la versió que els treballadors del club a València donen referent a una possible venda de les accions per part de Peter Lim.

Els passos que s’haurien de donar perquè Lim venguera el club

El procés per a vendre el club seria llarg, així que encara tenim Peter Lim per a rato. En un article de Relevo, s’ha parlat de quin seria el procés per a vendre qualsevol club. El primer punt de tots seria l’assessorament de La Liga – fase inicial que es va realitzar amb el Príncep de Johor amb una telefonada amb Javier Tebas – encara que Peter Lim mai va tindre eixa conversa.

Una vegada estiguen presentades totes les ofertes, serà necessari que l’oferta triada duga a terme una Due Diligence, amb un preu pròxim als 200000 euros que permetrà conéixer en profunditat la situació financera del club. Una vegada el comprador done el vistiplau i la situació siga similar a la informada en un primer moment, faltaria l’“ok” del Consell Superior d’Esports i ja es podria donar el procés de venda del club.