+  PRIMER EQUIP  

Així seran els nadals del planter blanquinegre

Per Blanquinegres · 24 Desembre, 2014

Davant els dies tan especials que s’aveïnen, repassem com seran els nadals d’alguns dels jugadors i cos tècnic del València CF.

 

El futbol deixa pas a la família en estos dies. La integritat del planter de Nuno es troba rodejat del caliu de la família, fins al dia 29, dia en el que la dinàmica de grup regressarà a la Ciutat Esportiva de Paterna, ja sense descans fins a finals de maig, principis de juny.

Des de la televisió oficial del Club, VCFPlay, s’ens mostra amb la veu dels protagonistes, com viuran estes dates tan senyalades.

El tècnic blanquinegre, Nuno Espíritu Santo, passarà la nit de Nadal amb els seus, més com una reunió familiar que una festa. Enguany el preparador portuguès, desprès de varies temporades ha afrontat el repte de la banqueta de Mestalla, lluny de la seua casa i dels seus. Durant estes dates tan senyalades, Nuno no s’oblidarà de la seua feina, tot i que aprofitarà per desconnectar durant un dies del futbol i tornar el 29 de desembre amb les piler ben carregades. L’entrenador blanquinegre, gràcies a la tecnologia del proveïdor tècnic, ADIDAS, podrà seguir de manera on-line els deures de nadals encomanats als seus. Els seus millors desitjos de cara al nou any, son de molta salut per a tots els valencianistes i de molts d’èxits del València CF.

Altres jugadors que també han volgut compartir i donar a conèixer com seran els dies de Nadal, son Paco Alcácer i Dani Parejo. El ‘9’ de Torrent ha confessat que el que més anhela d’estos dies serà tastar el puchero de la seua iaia, junt a la seua família i els amics. El davanter valencià li demana al 2015 un any on a lo col·lectiu puga abastar tots els objectiu marcats a la Lliga i fer un bon paper a la Copa. A tots els valencianistes lis desitja unes bones festes, que pugen gaudir de la seua família i que continuen recolzant a l’equip. El capità, Parejo també es reunirà junt als seus. En el seu cas, com molts integrants de l’equip, faran kilòmetres per poder reunir-se i poder contar històries de tot l’ocorregut a este any que arriba a la seua fi. En estos dies, amb tant de temps, el que més es fa és menjar. Parejo ha desvetllat que Nuno en estos dies serà menys durs i tot el grup podrà oblidar-se del règim que porten durant la resta de temporada. El seus millors propòsits de cara al nou any son un dies feliços per a tota l’afició blanquinegra i s’anima somiant amb un títol.Alcácer Nadal

Altres integrants del València CF que es troben lluny d’Espanya per retrobar-se amb la seua família son els casos dels argentins, com De Paul o Otamendi. Els portuguesos, André Gomes, Cancelo, Vezo o Joao Pereira. Encara que de segur, alguns ja hauran dit adéu per sempre a València, com el cas del lateral dret, Joao Pereira.