ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

José Luis Gayà serà intervingut la setmana vinent per a solucionar la seua lesió en el cuádriceps

Per Mauro Pérez · 24 Maig, 2024

El capità del València CF, José Luis Gayà, serà sotmés a una intervenció quirúrgica la setmana vinent per a solucionar definitivament la seua lesió en el cuádriceps, després d’haver recaigut de la seua lesió de cuàdriceps en el partit de la penúltima jornada davant el Girona en Mestalla. Encara que la data exacta depén de la disponibilitat dels quiròfans en la clínica, tot apunta al fet que l’operació es realitzarà dimarts que ve.

Gayà, qui ha eixit este migdia de Paterna acompanyat pel metge del club per a realitzar-se una sèrie de proves preoperatòries, haurà de romandre ingressat durant un parell de dies després de la cirurgia. Posteriorment, començarà un llarg procés de recuperació que es prolongarà per diversos mesos,en els que es parlen que podria ser de 3 a 4 mesos de baixa.

Esta intervenció implica que el lateral esquerre es perdrà tota la pretemporada i l’inici de la pròxima campanya. Per al València, el primordial és que Gayà es recupere completament i puga tornar quan el seu múscul estiga totalment reposat. La notícia de l’operació de Gayà es produeix en un moment crític per a l’equip, que haurà d’ajustar els seus plans per a la pròxima temporada sense el seu capità en l’inici de la temporada.