ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així serà la sanció a Bellingham per protestar pel gol anul·lat

Per Alex Alfaro · 06 Març, 2024

Jude Bellingham va ser expulsat en finalitzar el partit davant el València per protestar el gol que no va coincidir el col·legiat Gil Manzano en entendre que el partit havia acabat.

L’anglés va tindre sort perquè la redacció de l’acta va ser benèvola i només indica que el jugador es va dirigir a l’àrbitre cridant “it’s a fucking goal“. L’expressió no és un insult directe cap al col·legiat malgrat la vehemència de les protestes pel que se li aplicaria una sanció baixa.

Diguera o no això Bellingham, els integrants del cos tècnic del Madrid van ser llestos i van explicar a Gil Manzano el que havia dit el futbolista i el que significava perquè ho incloguera en l’acta. No va posar res més, per la qual cosa es jutjarà esta acció.

El Comité de Competició es regirà per l’article 127, el qual parla de protestes al col·legiat “sempre que no constituïsquen un acte més greu”. En aquest cas, el jugador pot ser sancionat de dos partits a un mes. Tots els precedents d’aquesta temporada han acabat amb sancions de dos partits per aquest motiu.

El Madrid recorrerà amb total seguretat la sanció encara que té poca aparença de prosperar, per la qual cosa Bellingham es perdria el partit davant el Celta al Bernabéu i davant Osasuna a Pamplona.