ACTUALITAT  

El València CF defineix la seua planificació de pretemporada

Per Mauro Pérez · 31 Maig, 2024

El València ha establit els detalls de la seua pretemporada, que tindrà lloc en la seua caserna general a Paterna i comptarà amb una sèrie de partits amistosos tant en l’Estadi Antonio Puchades com en diferents llocs d’Europa. Els primers partits confirmats fora d’Espanya són els partits davant el PSV i el Leeds United, un en Països Baixos i l’altre a Anglaterra.

L’objectiu principal de l’equip és adaptar-se al clima i maximitzar les condicions òptimes per a l’entrenament. L’any passat, el València  va dur a terme sessions d’entrenament dobles, programades a les 9.30 del matí i a les 19.00 hores, buscant evitar les hores més caloroses del dia, tal com ha informat Deportes COPE València.

L’elecció de Paterna com a base de pretemporada ofereix a l’equip totes les instal·lacions necessàries per a dur a terme una preparació completa i efectiva de cara a la nova temporada. A més, la realització de partits amistosos en l’Estadi Antonio Puchades proporcionarà una oportunitat inavaluable perquè els jugadors s’aclimaten a les condicions del terreny de joc i reforcen la cohesió de l’equip abans de l’inici de la competició oficial.

La inclusió de partits amistosos per Europa no sols ofereix una valuosa experiència competitiva, sinó que també brinda a l’equip l’oportunitat d’enfrontar-se a diferents estils de joc i nivells de competició, preparant-se per als desafiaments que trobaran durant la temporada. És per això que tant el PSV i el Leeds United són equips que en les seues respectives lligues són competitius, la qual cosa el València tindrà davant equips que puguen servir-li per a traure el seu màxim rendiment en la preparació per a la temporada.

Amb esta planificació meticulosa i centrada en el rendiment de l’equip, el València cerca establir una base sòlida per a afrontar la nova temporada amb confiança i determinació.