ACTUALITAT  

El València CF iniciarà la pretemporada a Paterna

Per Mauro Pérez · 29 Maig, 2024

La plantilla del València està convocada a Paterna per a iniciar els entrenaments de pretemporada en la primera setmana de juliol. L’equip romandrà a la seua ciutat esportiva durant gran part del mes, preparant-se per a una sèrie de compromisos internacionals que es duran a terme a la fi de juliol i principis d’agost. Durant este període, l’equip viatjarà per Europa per a disputar entre dos i tres partits amistosos.

El València ha decidit començar la seua pretemporada en el seu complex de Paterna, on els jugadors realitzaran les seues primeres sessions d’entrenament sota la supervisió del cos tècnic. Este enfocament permetrà a l’equip concentrar-se a millorar la seua condició física i a ajustar tàctiques abans d’enfrontar a rivals internacionals en el seu gira europea.

L’últim cap de setmana de juliol i el primer d’agost, el València s’embarcarà en una gira per Europa. Durant este viatge, l’equip té programat disputar entre dos i tres partits amistosos contra equips de diferents lligues europees. Estos partits serviran com a preparació crucial per a la pròxima temporada, permetent al cos tècnic avaluar el rendiment de la plantilla en un entorn competitiu.

En un gir estratègic, el València ha decidit rebutjar dos ofertes per a realitzar gires per Àsia. Encara que estes gires hagueren proporcionat una exposició significativa i beneficis econòmics, el club ha optat per centrar-se en una preparació més localitzada a Europa.