ACTUALITAT  

Així serà la presentació del ValènciaCF

Per Cristian Año · 13 Agost, 2016

Tot preparat per a la presentació del ValènciaCF aquesta nit a Mestalla. Més de 36.000 persones ja han comprat la seua entrada encara que s’esperen més de 40.000 aficionats valencianistes.

La jornada començarà a les 19:30 on saltaran a la gespa els equips de l’acadèmia GLOVAL. També ho faran, com a novetat enguany, 4 bandes. La Unió Musical de Carlet, La Societat Musical “Constància” de Moixent, la cultural “Otobesa” de Xèrica i l’Agrupació Musical d’Agullent. A ells també se sumarà un cor provinent des de Moixent que acompanyarà a les bandes en diverses peces musicals.

A les 20:00 començarà a ixir l’equip com és habitual. D’un a un aniran desfilant des del tunel de vestidors fins al mig del camp. Nani, Medrán i Montoya seran l’atractiu però també ho seran jugadors com Mustafi, Abdennour, Javi Fuego, Alves, Santos o Parejo, ja que la seua continuïtat no està garantida.

Però hui, el protagonista no serà cap jugador. Bernardo Espanyeta serà el protagonista de la 45 Edició del Trofeu Taronja. Després de l’anunci del seu acomiadament hui serà un autèntic homenatge per a ell. A Bernardo l’acompanyarà el padrí del Trofeu, Claudio López