+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així reparteix els minuts Nuno

Per Pere Alapont · 13 Octubre, 2014

La llavor de Nuno Espírito Santo no és gens fàcil. Donar minuts a tots els jugadors d’una plantilla que no pot considerar-se curta en una temporada en què no es juga competició europea pot resultar una tasca perillosa per a un entrenador. Faja el que faja i prenga la decisió que prenga rebrà crítiques per part d’algun sector, bé siga des de dins del vestidor o per part d’aficionats i periodistes.

El ben cert és que l’entrenador de Santo Tomé està portant endavant la situació de manera impecable i són poques les accions que se li han qüestionat fins ara. A més, es suma que ha confiat de manera regular en jugadors criats en la pedrera de Mestalla i a l’aficionat se l’ha posat en la butxaca.

Tres són els homes que han disputat tots els minuts que s’han jugat; Diego Alves, Otamendi i Javi Fuego. Casualment són peces fonamentals en les seues respectives línies i formen la columna vertebral de l’equip. Parejo, Gayà i Alcácer els segueixen, havent completat també quasi els 630 minuts que s’han jugat fins a la darrera jornada.

Rubén Vezo estava firmant unes bones actuacions i això es veu reflectit en el nombre de minuts amb què compta a l’esquena, però un campió del món com Mustafi, recuperat de la seua lesió, li ha llevat la titularitat. El portugués seguirà comptant de segur amb minuts en Copa del Rei.

Com a notes discordants, els jugadors que menys han participat, per diversos motius, han sigut Cancelo, Zuculini i De Paul. El primer ha quallat només un partit sencer, davant el Còrdova, ocupant la plaça que habitualment correspon a Barragán. El rendiment de Zuculini a Paterna sembla que no està sent el més desitjable i això s’ha vist reflectit en els 45 minuts que solament ha jugat. Rodrigo De Paul, per la seua part, ha hagut de patir una sanció excessiva després de l’expulsió que rebé en la primera jornada a Sevilla, quan portava només un minut a la gespa i va vore la roja per una suposta colzada a Aleix Vidal.