Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així queda el futur de Lato al València

Per Blanquinegres · 02 Gener, 2023

El club ja ha pres una decisió referent al futur de Jesús Vázquez. El Getafe va presentar una oferta de cessió el dilluns de la setmana passada, però finalment no ha sigut acceptada pel club. Tal com ha reconegut l’entrenador del València Gennaro Gattuso, Lay Hoon durant el dia d’ahir es va comprometre davant de Gattuso al fet que Jesús Vázquez es quedarà fins a final de temporada.

Esta decisió ve condicionada principalment per la lesió de Nico, que estarà apartat dels terrenys de joc prop de 3 mesos després de passar pel quiròfan. Per tant, l’entrenador del València considera que necessita a Jesús com a substitut de Gayà en el cas que a Lato el puga utilitzar en el mig del camp.

La decisió sobre Jesús Vázquez no influeix en res en el futur de Lato, ja que té contracte fins al pròxim 30 de juny i de moment no hi ha hagut cap novetat sobre este tema. Lato no acceptarà l’oferta de renovació del València i de moment des del club no es té la idea de presentar una altra oferta de renovació que modifique considerablement les condicions oferides a Toldrá Consulting, agència de representació de Toni Lato

 

El futur de Lato

Tal com ha informat el periodista Héctor Gómez, si el club troba prompte un futbolista per a la posició de “6” intentarà que Lato puga eixir en mercat de gener. No obstant això caldrà veure l’opinió de Lato sobre este tema ja que té contracte i sap que tindrà millors condicions en el cas que marxe gratis el juny.