+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així ha rebut Mestalla, un per un, als seus

Per Blanquinegres · 08 Agost, 2015

Mestalla des de ben prompte no ha volgut perdre’s la festa que hi ha hagut muntada a Mestalla des de ben prompte. Les graderies de Mestalla han començat a guanyar en color des de les 19: 30 hora en que les portes obrien per viure la festa que dins es preparava.

L’Acadèmia GloVal començava a donar-li vida al verd de Mestalla. Però el que la gent començava a anhelar era la presentació dels ídols dels més menuts i no tan menuts. Un per un ha eixit els jugadors que enguany d’una forma o altra formaran part de la primera plantilla del València CF.

 

Diallo: 31 Central del Mestalla que ha donat la sorpresa a esta pretemporada. Per primera volta es presentava davant l’afició de Mestalla.

Villalba: 30 L’home amb més màgia de tota l’Acadèmia GloVal, al mateix temps que el més jove apareixia per el verd de Mestalla.

Jaume: 26 El porter eixia al verd amb la seua plena batalla per fer-se un lloc a la primera plantilla del VCF

Yoel Rodríguez: 13 Paradoxalment ell era el següent tot just després dels seu company. Mestalla elegant com sempre va rebre al seu amb aplaudiments de carinyo i recolzament.

Bakkali: 16 Amb la primera cara nova del curs Mestalla va començar a prendre la metxa de la festa que és a presentació del primer equip.

Danilo: 12 La segona cara nova del curs també apareixia al verd amb una gran ovació.

Santi Mina: 22 Els decibels continuaven augmentant. La perla espanyola a la davantera

Mathew Ryan: 25 L’australià botava al camp de Mestalla i de segur que tot i que encara no estava ple ja començava a flipar amb l’escenari de l’Avinguda de Suècia.

Rubén Vezo: 3 Mestalla continuava amb la rebuda als jugadors. El portuguès

Joao Cancelo: 2 El jove lateral, apareixia al verd de Mestalla amb el premi de ser jugador del VCF fins 2021

Lucas Orban: 6 La festa continuava amb la presencia del defensa argentí, qui vivia la seua segona gran nit de presentació.

Rodrigo de Paul: 20 L’ex de Racing eixia al Camp de Mestalla amb la forta rebuda de Mestalla.

Enzo Pérez: 15 L’argentí apareixia a un acte de presentació per primera volta des de que arribara a València.

Rodrigo Moreno: 17 L’hispà-brasiler eixia convençut de que esta sí o sí era la seua temporada i Mestalla s’ho reconeixia.

Álvaro Negredo:7 Amb el tauró per Mestalla, la graderia de Mestalla va regalar la gran primera gran ovació de la nit.

Antonio Barragán: 19 El lateral blanquinegre sempre molt volgut per la graderia valencianista dedicava una bona rebuda al número 19 amo del carril dret de Mestalla.

Shkodran Mustafi: 5 El central alemany, que té clavat a tot el valencianisme apareixia a Mestalla i el nivell d’aplaudiment es mantenia davant un dels capós de la defensa blanquinegra.

Pablo Piatti: 11 El recentment renovat, Piatti eixia com un xiquet amb sabates noves per afrontar la seua 4 temporada com valencianista.

Soso Feghouli: 8 Un home que és dels pocs de la columna vertebral que encara no han allargat la seua vinculació amb el VCF per a les pròximes temporades. Això era el de menys i Mestalla el rebia amb una calorosa ovació

André Gomes: 21 El mag de la temporada passada es troba en fase de recuperació però Mestalla ha sabut donar-li el merescut per a fer-li saber que li espera amb els braços ben be oberts.

Javi Fuego: 18 Un dels capitans a l’ombra dels vestidor valencianita. Mestalla sap que és un dels homes de l’experiència dins de l’equip i ha rebut com toca.

Nicolás Otamendi: 23 La gran incògnita estava en com Mestalla anava a rebre a l’argentí… Mestalla va ser prou clar. Els xiulets van sonar amb més força que els aplaudiments.

Jose Luis Gayà: 14 El xiquet de Pedreguer, que ja deixa de ser tan xiquet per afrontar la seua segona temporada dins del primer equip. L’aficionat valencianista el té a un pedestal i l’ha rebut com toca i se mereix.

Paco Alcácer: 9 Els aplaudiment ja no podien deixar de caure. Arribava el torn dels capitans i este no era altre que l’home gol del VCF, el davanter de Torrent, Paco Alcácer es portava una de les ovacions de la nit. Tot Mestalla als seu peus.

Diego Alves: 1 Mestalla no podrà disfrutar de les seues parades però no s’ha oblidat de la química existent entre el brasiler i la grada de Mestalla.

Dani Parejo: 10 El primer capità tancava la nit de jugador de la 1a plantilla. ‘Última’ ovació de la nit per a un jugador i el VCF 2015/16 quedava presentat davant un Mestalla que presentava un aspecte envejable.

Nuno Espírito Santo: El tècnic del VCF apareixia al camp de Mestalla amb una tímida esbroncada per part de l’aficionat.

Serreta i Bernardo España, més conegut com Españeta, apareixien en últim lloc per completar el quadre valencianista.

Equip 2015-16

La primera part de la nit acabava amb el tradicional himne regional de la Comunitat Valenciana. El VCF i tots els actors principals de l’Acadèmia GloVal es retiraven del verd per a preparar la festa del Taronja, entre el València CF i l’AS Roma.