Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així evoluciona la lesió de Gayà

Per Blanquinegres · 20 Juny, 2024

Les cares de sorpresa ho deien tot. Els jugadors del VCF Aleví A havien acumulat emocions i alegries en els últims dies després d’haver-se proclamat flamants Campions de LaLiga FC Futures, el torneig U12 que organitza LaLiga amb tots els equips de LaLiga i en el qual el VCF Aleví A va ser el millor. Encara els quedava una última emoció que no esperaven.

En la pantalla els jugadors del VCF Aleví A esperaven un missatge de José Luis Gayà, però el vídeo del capità es resistia a posar-se en marxa. Al crit de “Gayà” va aparéixer el de Pedreguer per a felicitar en persona als joves jugadors que no eixien de la seua sorpresa.

“Volia donar-vos l’enhorabona i dir-vos que ha sigut un orgull per a tots veure-vos representar així l’escut que porteu en el pit. No ha sigut gens fàcil i heu demostrat que teniu un orgull i unes ganes d’aprendre increïblesva començar Gayà que va recordar que ell també va participar en eixe torneig i va caure en els penals i els va reconéixer que va seguir a través de la TV els partits del VCF Aleví A campió.

Mentrestant, Gayà no ha deixat de treballar i té previst agafar-se vacances la pròxima temporada. Els terminis continuen sent els establits en un primer moment. És a dir, no s’espera que Gayà puga estar abans de finals de setembres o mediats d’octubre.