ACTUALITAT  

Així estan les operacions de Koba Koindredi i Rafa Mir

Per Blanquinegres · 14 Gener, 2024

Afrontem les dos últimes setmanes de mercat amb tot el treball que fer al València C.F. Baraja ahir va explicar en roda de premsa que el club no li havia informat que el plantejament incial havia canviat i això significa una cosa: perquè entren jugadors primer han d’eixir.

Segons informa A bola, Estoril i Sporting tenen l’objectiu que a principis de la setmana vinent es puga produir el traspàs i que Koba viatge a Portugal. Les negociacions es troben en un moment molt avançat i estan prop de tancar-se en un acord de cinc temporades valorat en una quantitat pròxima als cinc milions d’euros pel 50% dels drets econòmics de Koba.Mentrestant, ahir Koba va tindre minuts en la segona part del partit entre l’Estoril i el Moreirense de la lliga portuguesa. L’Sporting ha estat treballant aquests últims dies en un acord entre les tres parts implicades: jugador, Estoril i el València C.F.

És més, des de Portugal són tan optimistes que esperen que la venda siga oficial entre el dilluns i el dimarts d’aquesta setmana pròxima

Una vegada es conega el resultat i les quantitats exactes del traspàs del futbolista francés, la direcció esportiva del València tractarà d’aconseguir que Peter Lim els autoritze a dur a terme l’operació, una cosa probable que succeïsca mentre que Jorge Mendes es troba movent els fils perquè aquesta doble operació siga una realitat. Però Lim és Lim i tot és possible.

A Sevilla, Rafa Mir continua esperant al València i veient com passen els dies. Aquest passat divendres va marcar en el seu partit contra l’Alabés, uns minuts abans de reunir-se amb Miguel Ángel Corona que va estar en el Ramón Sánchez Pijuzán.

Baraja, en canvi, no vol pensar ni parlar de res d’això. Hui a Cadis i el dimecres en Copa es juga molt i eixe és el focus de l’entrenador valencianista.