ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així estan les negociacions perquè Lino jugue en el València la pròxima temporada

Per Alex Alfaro · 17 Març, 2023

Lino va debutar en La Liga Santander sent una clara sorpresa i possiblement la major revelació en les primeres jornades del campionat nacional de lliga. Al principi semblava impossible que el València poguera allargar la relació amb el futbolista de l’Atlètic de Madrid. No obstant això, el València necessita al millor Samuel Lino, de manera urgent, i amb una major eficàcia de cara al marc contrari.

Del jugador brasiler podem dir moltes coses, i poques roïnes, encara que és cert que un jugador que té tantes ocasions de perill ha de comptar amb molt més gol, una cosa que sí que se li va veure en la seua etapa a Portugal. Amb Baraja continua sent indiscutible, encara que en el duel contra Osasuna es quedara en la banqueta d’eixida, la primera vegada en tot el curs.

El València va fer una consulta a la fi d’any a l’Atlètic de Madrid per a fer saber al club madrileny l’interés per a ampliar la seua relació amb Lino. És a dir, el València CF li va fer saber a l’Atlètic que estava interessat en el jugador. No obstant això, els blanc-i-vermells es van mostrar inflexibles. En aquell moment, no hi havia preu sobre el jugador ni tampoc decisió sobre la pròxima temporada, com era lògic.

No obstant això, tal com ha informat Golsmedia, el València té ara mateix diversos interrogants: el primer d’ells és que no sap si jugarà en primera divisió. A més, el València tampoc sap qui serà el seu entrenador de la pròxima temporada. Lino té complicat poder tindre minuts en l’Atlètic i hi ha opcions reals que puga jugar a Mestalla la pròxima temporada. De moment, demà tindrà l’oportunitat de poder tindre minuts en el Metropolità.