ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així estan les negociacions amb Vicente Moreno

Per Alejandro Fernandez · 13 Febrer, 2023

La decisió de l’arribada d’un nou entrenador al València està a Singapur. Les dues opcions que es manegen hui dia són Vicente Moreno i Baraja. També han sonat altres noms per a ser el nou director tècnic del club, però només s’ha aprofundit en la contractació d’aquests dos.

Per a conéixer els interessos del màxim accionista del València, Peter Lim, han viatjat fins al país asiàtic el director esportiu, Corona, i el director corporatiu, Solís. Ja es troben allí per a saber què ha dit Peter Lim i donar llum verda a la direcció a València perquè continuen les converses amb un dels dos entrenadors o que es quede Voro al capdavant de l’equip.

El València ja coneix la situació de Vicente Moreno, el pagament que caldria fer a l’A el-Shabab per a portar-lo al club. També coneixen totes les condicions de l’entrenador com el sou i la duració del contracte, i només falta la decisió de Peter Lim a Singapur i fins on està disposada per a la seua arribada. Si el màxim accionista dona llum verda a Vicente Moreno, aquest mateix tindria cita en les pròximes hores amb direcció valencianista per a formalitzar el contracte.

L’altra opció és Baraja, qui està a València per si Peter Lim desitja efectuar la seua arribada, en comptes de Vicente Moreno, i està a l’espera de la decisió. L’exjugador del València està lliure i la seua arribada no suposaria un cost extra, encara que influeix la seua inexperiència com a entrenador en primera.