Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així estan les negociacions amb Rafa Mir

Per Blanquinegres · 24 Juny, 2024

En 14 dies el València torna als entrenaments a la Ciutat Esportiva de Paterna i la direcció esportiva vol mostrar-li un gest a Rubén Baraja amb l’arribada d’un davanter, prioritat màxima per a l’entrenador després de la seua renovació. No fer-ho seria començar el mercat de fitxatges amb el peu esquerre.

La prioritat absoluta del València és Rafa Mir però els dos últims mercats conviden a ser molt cautelós en tot el relacionat al trinomi València – Sevilla – Rafa Mir.

Però, quina és la situació ara mateix? El València intentarà moure fitxa per a intentar arribar a un acord econòmic amb Rafa Mir. El futbolista cobra 4 milions d’euros bruts i l’ordre que va donar Lim la temporada passada és que en cap cas es podien superar els 3 milions bruts per cap jugador nou.

Una vegada es produïsca eixe primer acord, el València cridarà al Sevilla per a intentar aconseguir que la cessió siga gratis. Si la situació es bloqueja la idea és acudir ràpidament per un altre davanter o almenys intentar tancar l’operació de Rioja.