FITXATGES  

Així està l’operació eixida

Per Blanquinegres · 14 Agost, 2014

El VCF, a falta de les últimes incorporacions per tal de perfilar la plantilla que molt probablement podrien vindre de la mà de Peter Lim, ha de treballar fort per llevar-se de damunt a jugadors amb els quals no es compta o que es vol que isquen. A més, cal sumar-li l’alicient que en 3 dies és la presentació oficial de l’equip i els jugadors descartats volen evitar eixir a Mestalla entre xiulits i crítiques.

Els futbolistes que té intenció el VCF de fer eixir deixaran este estiu són: Éver Banega, Jonathan Viera, Jonas, Postiga que no compten en els plans de Nuno, i Vinicius, que ocupa plaça extracomunitària i es vol que jugue minuts per a què demostre les seues qualitats.

Éver Banega: És qüestió de temps que acabe firmant pel Sevilla. És la millor opció que hi ha damunt la taula per al València i per al jugador. Les negociacions estan obertes entre ambdós clubs, i el president del Sevilla ja ha confirmat l’interés pel migcampista. El Sevilla, que ha ingressat al voltant de 2 milions d’euros per jugar la Supercopa d’Europa, té líquid per poder afrontar el traspàs, però no estan disposats a pagar més de 2’5 milions per l’argentí que acaba contracte l’any pròxim. El València demanava 4’5 milions, però baixarà les seues pretensions.

Jonathan Viera: El jugador, molt enfadat després del seu descart, va comunicar-li al seu representat que li buscarà equip. Va rebutjar una oferta de l’Eibar i pareix que preferix un equip de Primera Divisió abans que tornar a la UD Las Palmas. Tant Celta de Vigo, Deportivo de la Coruña i Elx han preguntat pel jugador canari.

Jonas: L’eixida del brasiler és una de les prioritats de la direcció esportiva a causa del seu passaport extracomunitari, encara que el jugador treballa per tal d’aconseguir-lo abans que finalitze el mercat per tal que li puga obrir més portes. Té dos ofertes, una de l’Olympiakos de Míchel i altra d’un equip de la Premier League i interés del Benfica i Hellas Verona. El València espera una oferta d’entre 1’5 i 2 milions d’euros per traspassar al davanter.

Hélder Postiga: El València confia plenament la seua eixida a Jorge Mendes, representant del davanter portugués. El jugador encara té bon cartell al seu país (Benfica, Sporting de Lisboa, Sporting de Braga…) i també és seguit per equips més exòtics de lligues àrabs. El club blanquinegre s’encomanda a Mendes per tal de poder recuperar el màxim possible dels 3 milions que va pagar per ell fa un any.

Vinicius Araujo: És un jugador que sí que compta, però de cara al futur, per això s’ha decidit que jugue cedit una temporada per tal d’aconseguir experiència, a pesar que el jugador vol quedar-se. A més, ocupa plaça extracomunitària, encara que, igual que Jonas, puga aconseguir ser comunitari abans que finalitze el mercat. Els equips que han sonat són el Valladolid i l’Elx.