Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així està l’arribada de Rafa Mir al València

Per Blanquinegres · 23 Agost, 2023

Per a Rafa Mir només hi ha un objectiu d’ací al tancament de mercat l’1 de setembre: fitxar pel València i penjar-se el dorsal ‘7’ a l’esquena. El davanter del Sevilla va decidir este estiu tornar a l’entitat de Mestalla després de parlar amb Rubén Baraja i pel seu cap no passa cap altre escenari que no siga eixe.

Segons ha informat SUPER, el jugador ha rebutjat en els últims mesos més que quinze propostes. Algunes de l’Aràbia Saudita i Rússia amb salaris superiors al que cobraria al València si finalment es tanca l’operació.

Els dies passen, l’1 de setembre s’acosta, però el València i Rafa Mir afronten amb optimisme el tancament del mercat de fitxatges. Creuen. El club i el jugador confien a arribar a un acord amb el Sevilla durant els pròxims dies abans que finalitze el termini. Sense descartar que l’operació puga allargar-se fins a l’últim dia.

Rafa Mir explota

Rafa Mir va tornar a quedar-se en la banqueta en el partit davant l’Alabés, on el seu equip va aconseguir la segona derrota consecutiva de la temporada.

El murcià, amb una oferta del València, va eixir en els minuts finals i va fer un espectacular golàs, que només va servir per a maquillar el resultat final.

Després del partit, es va reivindicar amb els seus número i admet no ser feliç amb el seu rol en l’equip.

Estes ha sigut les seues declaracions més destacades:

Reivindicació: «Jo sempre he estat ací, ací estan els números, sempre que he pogut jugar he fet gols; però no, no estic content, la veritat. Ni per jugar poc, ni per perdre hui. No és el que vull ni el que ha de voler el club»