+  PRIMER EQUIP  

Així està la renovació de Feghouli + ENQUESTA: Tu que faries?

Per Blanquinegres · 07 Septembre, 2015

La renovació de Sofiane Feghouli ha sigut, tal vegada, l’únic assumpte que ha quedat en l’aire i per resoldre una volta finalitzat el període de fitxatges i donada per començada la temporada.

Ara mateixa la renovació es troba en punt mort i pel que fa a les xifres de l’operació es troben distants. Però, totes les parts semblen disposades a què l’algerià siga valencianista per moltes temporades. El jugador i el seu agent demanen que siga un dels jugadors millors pagats de la plantilla (uns 2’5 milions d’euros) que equivaldria al segon escaló salarial on es troben jugadors com Parejo, Enzo Pérez o Abdennour. Mentre que les xifres que estudiava el València oferir per lligar a Sosó, eren més pròxims a les xifres de la renovació de Pablo Piatti, uns 2 milions d’euros.

L’entrenador sap de la importància del que és el jugador més veterà de l’actual plantilla i aposta per la continuïtat de Sosó. D’esta manera s’espera que, la pròxima setmana a la tornada de Lay Hoon des de Singapur, es puga fer una espenta a la situació actual i poder aproximar les postures. La intenció del València és tancar la seua renovació com més aviat millor, ja que les negociacions han entrat en una zona de risc, on el jugador podrà negociar lliurement amb el club que desitge d’ací a 4 mesos.

I tu, com resoldries la situació? Opina a través de la nostra enquesta.
[poll id=”16″]