ACTUALITAT  

Així està el procés de recuperació d’André Almeida

Per Blanquinegres · 12 Gener, 2024

Almeida és un dels futbolistes amb més qualitat que té el València en el mig del camp. No obstant això, aquesta temporada Baraja no ha pogut comptar amb ell. Des del partit contra el Betis a principis del mes d’octubre el futbolista no ha anat convocat a cap partit.

És l’única baixa que tenim per lesió. Hem d’anar amb molt de compte amb els terminis. Està fent coses de camp, però hem de ser pacients. Esperem que siga una evolució i que estiga prompte amb nosaltres perquè és un jugador important”, és el que repeteix Baraja en cada roda de premsa en la qual és preguntat sobre el tema Almeida, però ningú en el club s’atreveix a explicar en quina situació concreta es troba el futbolista i com d’avançat està el seu procés de recuperació.

Segons ha informat el Diari AS, el futbolista ja ha començat a moure la pilota, però encara no ha disparar a porteria. I encara no hi ha terminis que estimen la seua volta, per la qual cosa sembla que no serà a curt termini. Els següents passos és augmentar la intensitat amb pilota i treballar amb el grup per a tornar a posar-se en forma.