+  PRIMER EQUIP  

Així està el futur dels cedits del València

Per Pere Alapont · 04 Juny, 2015

La temporada 14/15 ha acabat, però sense temps per a detenir la feina el València ja comença a planificar la pròxima campanya. I un dels punts que s’han d’estudiar és el futur que tenen amb el club de Mestalla els jugadors que aquest any han estat cedits. En finalitzar la temporada l’entitat comptava amb 4 homes repartits en altres esquadres.

L’únic jugador que ha estat a l’estranger, el brasiler Vinícius Araújo, no ha tingut cap èxit en la seua aventura a Bèlgica i l’Standard de Lieja arribà a rescindir-li el contracte abans de finalitzar la temporada. El seu futur més immediat no sembla estar lligat al València. Per a res dóna el perfil de davanter que necessita el València i, per tant, s’haurà de treballar a buscar-li una destinació que podria ser el mateix Brasil.

Un jugador que sí que ha sabut aprofitar la seua eixida momentània del club ha sigut Robert Ibáñez. Com vam contar a Blanquinegres gràcies a la informació de COPE València de fa uns dies, al futbolista valencià li han eixit fins a 5 pretendents per a la pròxima temporada després d’un gran pas per Granada. Al club de Mestalla la idea és que Robert faja la pretemporada amb l’equip però des de l’entorn del futbolista es prefereix que isca des d’un primer moment si definitivament no va a quedar-se al València.

Altre jugador que va a tindre difícil guanyar-se el lloc a la plantilla de Nuno és Fede Cartabia. La qualitat que el jugador ha mostrat en moltes ocasions queda totalment emmascarada després d’incomptables mostres de falta de professionalitat, seny i maduresa dins i fora del camp. Eixes característiques no quallen amb el projecte d’equip que es vol fer i pel jugador es van a rebre ofertes, així que serà difícil veure’l vestit de blanquinegre.

Qui també, com Robert, ha aprofitat la seua estada fora de València, en aquest cas a Vila-real, ha sigut Víctor Ruiz, al qual només alguna lesió li ha llevat la titularitat que s’ha guanyat a l’onze de Marcelino García Toral. Els castellonencs estan disposats a fer-se amb els seus serveis però la clàusula de 4 milions d’euros serà el principal entrebanc que de moment separa al català de ser 100% groguet.