Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així està el fitxatge de Demme pel València

Per Alex Alfaro · 04 Gener, 2023

La lesió de Nico ha fet que el València modifique completament la seua idea per al mercat d’hivern. Gattuso va explicar en un brindis amb els mitjans de comunicació que havien dos posicions que havien de ser reforçades en el mercat: un futbolista de banda i la posició d’interior. No obstant això, no hi havia pressa des del club per a fitxar i l’entrenador del València no podia assegurar si el València anava a fer algun fitxatge.

No obstant això, Nico estarà tres mesos de baixa i així Gattuso ha explicat com estructurarà el club la plantilla després de la lesió

“Nico ha d’operar-se. S’operarà dimarts o dimecres a Barcelona. Segurament ha de parar per tres mesos. La lesió que té comporta això. Hem de buscar un perfil com Nico perquè en esta posició només tenim a Guillamón i ja està. Sobre Nández, és veritat, hem parlat amb el seu representant fa mesos, però no sols amb el seu agent, amb molts representants. Hem de mirar números però és un problema del Club, no meu. Hem de buscar una solució”

“Ara la prioritat és el pivot perquè si es lesiona Guillamón no tenim pivot. La prioritat és el pivot”

Per tant, la prioritat passa a ser el mig del camp i és la posició que el club ja sap que ha de reforçar sí o sí en el mercat. Gattuso ha demanat un jugador amb experiència, però sap quina és la realitat econòmica

“M’agradaria, però depén dels jugadors que tenim, els diners que tenim. M’agradaria fitxar un pivot que tinga experiència, que puga ajudar a Hugo i a tot l’equip, però també he d’escoltar el Club i quant diners tenim. Per això parlem molt. Hem de respectar el Fair Play Financer, he de respectar al Club sobre els diners que tenim. Hem de buscar un jugador que puga ajudar.

 

Opció de Demme

L’opció de Demme no és ara mateix una de les més factibles per al València. Tal com va informar el periodista Salva Gomis en Tribuna Deportiva, els plans del jugador en este inici de mercat no és no eixir, no obstant això el mercat d’hivern és molt llarg i pot ocórrer qualsevol cosa. El València no és l’únic interessat en un jugador que el pròxim 30 de juny de 2024 acaba contracte amb el Napoli. A més, tal com ha informat el periodista Di Marzio, el Adana Demisport ha realitzat una oferta al Napoli per Demme de cessió més opció de compra a final de temporada. És un jugador que encaixaria dins dels plans de Gattuso per al centre del camp.