ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així es va prendre la decisió de no fitxar en el mercat d’hivern

Per Alex Alfaro · 01 Febrer, 2023

Ahir a mitjanit es va tancar el mercat de fitxatges del València i per tant es va confirmar el missatge que des del club es llançava en els últims dos dies: era pràcticament impossible que arribaren jugadors. Després de 30 dies on Gattuso es va afartar de repetir que la plantilla necessitava reforços, Voro es queda a soles davant el perill i a únicament un punt dels llocs de descens.

Una situació molt crítica i que ha provocat que tot el valencianisme tinga por de veritat respecte a la possibilitat de baixar a segona divisió. Molts es pregunten com va ser possible que el València no realitzara ni un sol moviment, per xicotet que fora.

Segons ha informat Onda Cero València, l’àrea esportiva tenia treballades dos incorporacions amb el vistiplau de l’entrenador. Durant tot el mes de gener hem parlat de la possibilitat real d’incorporar a Saúl i a Nahitan, que eren peticions directes de l’entrenador. No obstant això, el club en cap moment va arribar a acostar-se als paràmetres esportius necessaris.

D’esta manera, va ser Peter Lim el que va donar l’orde des de Singapur que no hi havia fitxatges a l’hivern. Una decisió ferma i que no va tindre lloc a rèplica. En este context, Gattuso va esclatar i va decidir ser sincer i explicar al club que no es veia preparat per a donar-li la volta a la situació.