ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així es va decidir NO parar el partit

Per Alex Alfaro · 23 Maig, 2023

El Golazo de Gol ha captat els tres minuts de converses entre De Burgos Bengoetxea, el València, el Reial Madrid i tots els implicats en l’episodi racista que va patir Vinicius a Mestalla.

L’àrbitre acudeix a la banda per a reclamar la presència del Delegat de La Liga. El Delegat del València, David Rangel, crida “Luis Fer, Luis Fer!”. Just en eixe moment de Burgos Bengoetxea informa els presents: “Protocol de racisme”.

Posteriorment, el col·legiat s’acosta a Baraja i a Marchena per a dir-los davant de Luis Fernando Marco, Director de Partit de la Lliga el següent:Han vist allí llançament i racisme, les dos coses. Vull que s’avise per megafonia. El següent càntic de “mono”, ens anem dins, ho sabeu. La següent que hi haja ‘mono, ens anem dins”. És llavors quan Rubén Baraja comenta: “Fotre amb el racisme de merda!”.

“Ara, protocol de racisme per Vinicius. Primer avisa-ho, i no reprenc el joc. I no reprenc el joc”, afirma l’àrbitre del València-Reial Madrid.

Conversa amb Ancelotti i Vinicius

Després de parlar amb el Director de Partit de La Liga i amb Baraja, De Burgos Bengoetxea es va dirigir a la banqueta del Reial Madrid. “Estic totalment d’acord… estic totalment d’acord. Però he d’avisar una, una vegada. Si torna a passar, ens anem dins”, explica davant un enfadat Carletto que contesta: “He escoltat, i si diuen ‘mono’, hem de parar el partit”.