ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Així es queda el mercat del València amb l’arribada de Canós

Per Manel Rumbau · 17 Agost, 2023

Després de més de dos mesos esperant a que el València tancara l’operació Sergi Canós, Peter Lim, màxim accionista del club de Mestalla, va validar el moviment després de comprovar com la direcció esportiva del València tancava el dilluns un acord amb l’UE Sassuolo per al traspàs d’Uros Racic.

Tot i aixó, segons ha pogut saber Blanquinegres, l’oferta de 250.000 euros en poder del combinat anglés encara no ha sigut acceptada. A hores d’ara, encara no hi ha acord entre València i Brentford pel jugador de Nules, de manera que la negociació entre ambdós clubs per arribar a un acord continua el seu curs. Així mateix, s’espera que Sergi Canós no viatge durant el dia de hui a València.

La idea que tenia Sergi Canós era viatjar hui a la capital del Túria per tal de superar la revisió mèdica. A més, el jugador volia estar disponible, a les ordres de Baraja, de cara al partit de demà davant Las Palmas. Finalment, serà una cosa totalment impossible.

No obstant això, les dos parts confien en que l’operació acabarà per tancar-se i, per descomptat, Sergi Canós serà el segon fitxatge del València en aquest mercat d’estiu.

L’arribada de Mir, prioritària

Ara mateix, la principal novetat del cas Rafa Mir és que el València està disposat a pagar la totalitat de la fitxa del davanter, de manera que es convertiria en el 3er millor pagat de l’equip després de Gayà i Paulista. Amb tot açò pel mig, l’únic condicionant que, ara mateix, impedeix Rafa Mir arribar a Mestalla aquesta temporada és el “loan fee” que demana el Sevilla per la seua cessió amb opció de compra.

El club andalús demana 2,6 milions al València (loan fee) pel jugador murcià. Així i tot, tan jugador com València creuen que el Sevilla baixarà les condicions del fitxatge a mesura que el mercat avance. Rafa Mir, desesperat per jugar a Mestalla aquesta temporada.

Què s’espera del València al mercat a partir d’aquest moment?

Segons ha informat Héctor Gómez, el cert és que el València té com a prioritat, una vegada incorpore Canós i per suposat Rafa Mir, donar eixida als descarts de Baraja (Marcos André, Castillejo i Cömert) abans del tancament del mercat. Açò es deu a que el club pretén alliberar els seus salaris per a reforçar-se. Encara que alguns jugadors han contemplat quedar-se, s’espera que per al 2 de setembre tots hagen deixat l’equip.

L’objectiu del club de Mestalla no és altre que reforçar l’atac amb un jugador que puga ser d’ajuda per a Baraja a la banda. No obstant això, el València no té garanties per a fitxatges de pagament, de manera que s’exploren possibles cessions en el mercat. Entre els noms més sonats, Mayoral (Getafe) i Braithwaite (Espanyol) per la seua verticalitat a la banda a més de la seua posició natural (9). 

Per tant, la fulla de ruta del club és clara. Es necessiten l’eixida dels descarts perquè arriben els fitxtages. En total, s’esperen 3-4 entrades (comptant a Canós i Mir).