ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Així és l’opció de compra que té el Valencia sobre Peter Federico

Per Joan Marc García · 24 Abril, 2024

L’opinió de la direcció esportiva i del cos tècnic era clara fins i tot abans que debutara a Mestalla. Peter Federico va arribar a València amb un salari molt baix i amb una opció de compra de 2 milions pel 50% dels drets molt assumible fins i tot per a un club amb l’economia de València. En les últimes setmanes Layhoon, presidenta del València, va enviar un informe a Singapur on en l’apartat esportiu demanava autorització per a diferents renovacions i poder executar l’opció de compra de Peter Federico.

Tal com va informar el diari AS, ja hi ha “ok” de Singapur i el València podrà quedar-se en propietat a Peter Federico si finalment Baraja acaba de donar una resposta definitiva a l’operació. Encara hi ha temps per a prendre la decisió ja que els terminis es podrien estirar fins el mes vinent de juny. Baraja vol veure la seua evolució en la recta final de la temporada.

A més, segons ha informat Radio Marca València, l’operació per fitxar el futbolista seria molt flexible econòmicament, ja que l’opció de compra de 2M seria a tres anys, per la qual cosa les formes de pagament beneficien el seu fitxatge i fins i tot la incorporació d’un jugador de banda.