Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així és el príncep Johor, possible comprador del València CF

Per Pablo Marquez · 02 Març, 2021

En el dia d’ahir, el príncep Johor va publicar una gran quantitat d’imatges a Instagram sobre el València CF. El príncep esmentava que era un gran club i podria ser el pròxim mandatari, ja que tot apunta que ja hi ha un acord amb Peter Lim, tal com ha avançat À Punt . El príncep Johor és un gran amic seu i la seua relació podria desencadenar en la compra final del club.

EL PRÍNCEP DE JOHOR JA HA ESTAT EN LES INSTAL·LACIONS DEL VALÈNCIA CF

De fet, el sultà de Johor ja ha estat en la ciutat de València. El príncep va visitar la Ciutat Esportiva de Paterna quan Gary Neville era l’entrenador del club en 2015. A més, va viure un partit en directe del València CF davant el Getafe l’any 2018. Eixe dia, va compartir un lloc a la grada amb el màxim accionista del València CF.

Ara mateix, sembla evident que la situació en València ha superat de forma molt gran a Meriton Holdings. La Generalitat València i l’Ajuntament estan ofegant a Peter Lim amb l’ATE i la construcció del Nou Mestalla i podria estar plantejant-se la seua venda. De moment, Johor arribarà com a un nou gestor sense ser el màxim accionista, encara que durà tota la gestió del club. Serà soci capitalista.

QUI ÉS EL PRÍNCEP DE JOHOR?

No obstant això, qui és el príncep Johor? El seu nom és Tunku Ismail, té trenta-set anys i és el vint-i-cinc sultà de la família de Johor, Malàisia. Segons la revista Forbes, el príncep de Johor té un patrimoni de 750 milions de dòlars. És evident que, a conseqüència de la seua gran fortuna, el príncep de Johor té una gran qualitat de vida amb moltíssims luxes i capritxos.

A més, d’una gran varietat de vehicles de marca, el príncep té una rèplica real del cotxe dels Picapedra. A més del cotxe, la famosa sèrie va interessar molt al pare del sultà i va prendre la decisió de construir un palau inspirat en els Picapiedra, cosa que no està a l’abast de molt poques persones. El sultà té moltíssimes propietats i el seu patrimoni és molt superior.

Palau de Johor inspirat en els Picapiedra

Ara, amb les enigmàtiques històries que va publicar ahir, el valencianisme es pregunta quina és esta persona i perquè ha anomenat al València en un moment tan preocupant de la seua història. El valencianisme està preocupat, ja que ha aprés sobre el passat i no vol veure al seu equip prop de l’abisme com està ara amb Peter Lim.

TAMBÉ VOS POT INTERESSAR: El paper del príncep de Johor en el València CF