ACTUALITAT  

Així els ha anat als jugadors cedits durant aquesta jornada

Per Manel Rumbau · 22 Gener, 2024

Els jugadors valencianistes cedits a diferents equips del panorama europeu han tingut diferents participacions en els seus respectius equips durant el passat cap de setmana. Mentre Eray Cömert i Koba Lein han pogut jugar tots els minuts possibles, Samu Castillejo continua sense destacar en excés en la seua segona aventura a Itàlia.

Eray Cömert

En el cas del central suís, Cömert va jugar els 90 minuts del FC Nantes 0-1 Stade Lavallois. L’equip francés ha caigut eliminat en setzens de final de la Copa de França davant un equip de la Ligue 2 (segona divisió del país).

Pel que fa a la lliga, “les canaris” es situen 13º a la classificació de la Ligue 1 amb 4 punts sobre la zona de descens.

Samu Castillejo

Pel que respecta a Samu Castillejo, el malagueny va jugar 20 minuts en la derrota del Sassuolo en l’Allianz Stadium de Torí davant la Juventus. El conjunt italià, amb aquesta nova derrota, és 15º al campionat de la Serie A amb únicament 2 punts sobre la zona de descens.

Koba Koindredi

Per últim, Koba va jugar els 90 minuts en en la derrota del seu equip (1-2) davant l’Arouca en Liga Nos. En el cas del jugador francés, cal destacar que el València té pràcticament tancada la seua venda a l’Estoril i, per suposat, la seua revenda posterior a l’Sporting de Portugal. Tot i que la firma encara no està en els contractes, l’operació es troba més que encaminada.