ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així avancen les negociacions per Luis Rioja

Per Blanquinegres · 21 Juny, 2024

El nom de Rafa Mir torna a estar damunt de la taula per al València C.F. A pesar que des de feia mesos ho veien molt complicat en el club de Mestalla a causa del seu alt salari (4 milions bruts) més l’amortització, finalment el València l’intentarà en esta primera part del mercat.

No obstant això, no volen que torne a ocórrer el mateix d’altres mercats. Tal com ha avançat el diari AS i Golsmedia, el València ha pres la decisió d’intentar el fitxatge de Rafa Mir, encara que l’oferta no serà eterna ni molt menys.

El València espera una resposta ràpida per a conéixer si és possible dur a terme l’operació i si el futbolista es rebaixa prou el sou. Totes dos parts tenen el precedent del “NO” de Víctor Orta d’agost i de com va caure l’operació l’últim dia del mercat de gener.

L’opció de Rafa Mir

Els intents amb Rafa Mir no signifiquen que el València haja abandonat l’operació de Luis Rioja. El València segueix amb l’objectiu que el futbolista de l’Alabés estiga a Paterna abans de l’inici de la pretemporada. La pretensió és poder signar el traspàs per davall dels 2 milions.

Mentrestant, el València segueix amb contactes constants amb el futbolista i els esperarà uns dies més. No obstant això, no ho farà eternament i el València haurà de moure’s fermament en aquest mes de juny.

El València té diversos fronts oberts, principalment en l’apartat d’arribades, a l’espera de saber el que ocorrerà amb Cömert. Però en els pròxims dies hauran de començar a traduir-se en fets per a donar-li una bona notícia a Baraja.