ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així avança el procés de recuperació de Gayà

Per Joan Marc García · 15 Desembre, 2023

El València continua amb el seu calendari de partits en la recta final de l’any i el pròxim compromís de lliga és contra el Barça al Camp de Mestalla, el dissabte a les 21.00h.

Baraja encara no sap amb quins jugadors podrà comptar per a afrontar aquest partit perquè alguns d’ells es troben amb molèsties o en el procés final de recuperació. El lateral esquerre i capità del València, José Luís Gayà, serà dubte fins última hora, ja que ve arrossegant una lesió des de fa dues setmanes. El de Pedreguer es provarà hui a Paterna i no està descartat per jugar el dissabte.

André Almeida és un altre dels jugadors que tampoc entrenarà amb la resta de la plantilla en la sessió habitual de Rubén Baraja. El migcampista portugués no s’ha recuperat encara dels seus problemes d’esquena i segueix treballant al gimnàs, per tant, serà baixa segura per al partit front el Barça.

Per altra banda, Selim Amallah sí que s’ha recuperat completament de les seues molèsties que el van apartar del partit front el Getafe, i estarà disponible per a Baraja per al partit front el Barça.