ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jagoba Arrasate: “Quan Budimir ha vist que Mamardashvili ho ha adivinat, s’ha bloquejat”

Per Joan Marc García · 16 Abril, 2024

Després d’una pilota lateral en el partit d’ahir al Sadar, Guillamón colpejava amb la cama a Budimir i cometia penal, que era assenyalat per l’àrbitre. I en el penal… una acció completament inèdita. El davanter croata dubtava en l’últim moment, va voler amagar i això li provocava no donar-li gens de potència a la pilota. Tan poca potència que li va donar temps a Mamardashvili a alçar-se i atrapar la pilota.

Baraja va explicar en roda de premsa el motiu d’aquest penal: “Durant la setmana ho havíem estudiat i sabíem que aguantava molt en els penals per a veure cap a on es tira el porter. Mamardashvili ha aguantat fins a final i ens ha somrigut la fortuna”.

D’altra banda, Jagoba Arrasate, entrenador d’Osasuna, també va explicar el que havia passat als micròfons de DAZN, donant-li mèrit al porter del València: “Budimir tenia pensat cap a on tirar-ho i quan ha vist que Mamardashvili li ha endevinat, s’ha bloquejat. Minut 97, amb un porter tan bo i tan gran davant, la porteria es fa xicoteta”.