Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Afirmen que Januzaj està molt prop de fitxar pel València

Per Blanquinegres · 14 Gener, 2023

El mercat començarà a accelerar-se en les pròximes hores i a partir d’esta setmana s’ha de veure en forma d’operacions oficials totes les cridades que des del València es fan des de molt abans de l’inici del mercat l’1 de gener.

Segons ha informat el periodista Héctor Ruíz de Movistar + en plena retransmissió entre el Girona i el Sevilla, Januzaj estaria molt prop de fitxar pel València.

El belga a penes compta amb oportunitats al Sevilla i és un futbolista que ha demostrat el seu potencial per a jugar en les bandes. No obstant això, el seu elevat salari pròxim als 3 milions allunyarien al futbolista del València. Ara mateix no és la prioritat per al València encara que treballa en eixe perfil per a la posició de banda, on també han preguntat per futbolistes com Nahitan Nández o Bryan Gil.

L’Espanyol també segueix al jugador

L’extrem belga Adnan Januzaj podria trobar una solució al seu futur el mes de gener davant el suposat interés de l’Espanyol d’incorporar-lo de cara a la segona volta de la Liga.

L’exjugador de la Reial Societat a penes ha disputat 125 minuts amb l’elàstica sevillista repartits en 6 partits i, segons ha revelat ‘Canal Sud Ràdio’, Diego Martínez hauria donat l’Ok per a la seua arribada si totes les parts apleguen a un acord.