ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Afirmen a Londres que Mamardashvili està en la llista per a substituir a Lloris

Per Alex Alfaro · 27 Febrer, 2023

El Tottenham Hotspur està buscant un nou primer porter, una cosa que no ocorria des de feia molt de temps. Hugo Lloris, actual capità dels Spurs i una persona amb una gran experiència en la porteria del Tottenham (té ja 36 anys i porta jugant 10 en Londres) té cada vegada més a prop el seua final professional i és per això que el Tottenham ha de buscar nous porters.

Diferents mitjans de comunicació de Londres han informat sobre una possible llista del Director General de Futbol del Tottenham, Fabio Paratici, en la qual es troba Mike Maignan (AC Milà), David Raya (Brentford), Robert Sánchez (Brighton) i Giorgi Mamardashvili (València)

Al Tottenham hi ha alguns dubtes respecte a Mamardashvili per la seua curta experiència no obstant això que siga ja titular indiscutible amb el València és un gran argument al seu favor, segons informen estos mitjans de comunicació.

La idea és que un d’eixos porters puga fitxar pel Tottenham aquesta mateixa temporada pel que caldrà estar atents. Mamardashvili és un diamant en brut i té darrere d’ell a una gran quantitat de clubs europeus.