ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Aficionats del Cadis insulten a Diakhaby i es burlen de la seua lesió

Per Blanquinegres · 06 Març, 2024

Sense dubte, la pitjor notícia del València 2-2 Real Madrid del passat dissabte a Mestalla va ser la dura lesió de Mouctar Diakhaby al seu genoll. Tchouameni va caure damunt d’ell als últims minuts del xoc, patint una “luxació del genoll dret”, com s’indicava al seu comunicat mèdic. 

Aquesta dura lesió ha conmocionat el món del futbol, a més, el València ha confirmat hui que l’africàpassarà pel quiròfan: “El jugador Mouctar Diakhaby serà intervingut quirúrgicament el dijous 7 de març en el Jean Mermoz Private Hospital – Ramsay Health de Lió a càrrec del cirurgià ortopèdic Bertrand Sonnery – Cottet, sota la supervisió del doctor Pedro López, cap dels servicis mèdics del València CF, després de patir una luxació en el genoll dret en el partit davant el Reial Madrid CF. Diakhaby ha passat 48 hores per a control clínic a l’Hospital IMED”.

Juan Cala, exjugador del Cadis, ha expressat el seu suport al central del València. Recordem que Cala i Diakhaby van protagonitzar un incident en un partit entre Cadis i València a l’abril de 2021, on Diakhaby va acusar Cala de proferir-li insults racistes, al·legacions que van ser desmentides per LaLiga en el seu informe, portant al tancament del cas per part de Competició.

Ara, Cala ha enviat un missatge solidari al jugador del València en estos moments complicats per a ell: “Sabedor de primera mà el mal que es passa amb les lesions, lo que li va ocórrer el passat dissabte a Diakhaby no se li desitja ni al pitjor enemic. Desitge de tot cor que es recupere al més prompte possible i puga tornar a gaudir del futbol. Ànim”.

Aficionats del Cadis insulten a Diakhaby

Alguns aficionats del Cadis i mai l’afició en el seu conjunt, no ha reaccionat de manera exemplar davant la lesió de Diakhaby. El Cadis, com a símptoma d’un gran club li va enviar un missatge d’ànim al futbolista del València, missatge que va ser contestat per molts insults.

“Tant de bo no jugue més al futbol“, “gent com ell sobren en el futbol”, “Què és aquest missatge?”, “veig molt valencista racista per ací”, “esborreu el missatge”, “karma”, “es va inventar un cas de racisme”, “no li donaré ànims mai a Diakhaby” van ser alguns dels comentaris que es van poder llegir en les xarxes socials.