La millor informació del ValènciaCF en valencià

Aficionats amb un Fan Token podran escollir el disseny de la camiseta a la Copa del Rei
,

Aficionats amb un Fan Token podran escollir el disseny de la camiseta a la Copa del Rei

COMPARTIR

728-90

El València ha realitzat una proposta innovadora que implica la participació de la seua afició. La notícia és inesperada, ja que tenint en compte que els valencianistes no poden ni comentar a les xarxes socials del club no confiaven en tindre protagonisme este any, però esta iniciativa els col.loca com a actors principals.

Fan Tokens

El club ha decidit que qualsevol aficionat que tinga almenys un Fan Token podrà escollir el disseny de la samarreta que portarà el València a la Copa del Rei, que s’estrena el dia 1 de desembre i serà a partit únic. L’elecció no és lliure, ja que es votarà entre els cinc dissenys que oferirà el mateix València.

Les votacions s’obriran el dilluns que ve, dia 20 de novembre, i el primer disseny ja ha eixit a la llum. Es tracta d’un homenatge als 102 anys d’història que té el València.

D’altra banda, el mateix club també ha recordat que demà hi haurà una altra oportunitat per a adquirir Fan Tokens. Es tracta, lògicament, d’un reclam perquè l’afició es bolque amb esta iniciativa i hi haja una interacció real entre ells i el club.

La finalitat

Tant de bo este moviment servisca per tindre en compte a la massa social del València i no per a defensar-se si el dia de demà critiquen a Meriton per no habilitar els comentaris a les xarxes, però amb esta presidència tot és possible.