+  ACTUALITAT  

ADIDAS molt contenta amb el València CF

Per Blanquinegres · 21 Novembre, 2014

L’entitat tècnica d’Alemanya ha felicitat al València per el projecte blanquinegre.

 

El president del València CF, en el torn de preguntes ha aclarit en la mesura de lo possible la relació contractual entre el club i l’sponsor tècnic esportiu, Adidas, sempre molt mesurat per les clàusules de confidencialitat entre ambdues entitats.

Malgrat les dificultats, Salvo ha pogut desvetllar del que encara no es sabia que Adidas i el VCF tenen una revisió de contracte a partit del 3er any de vinculació, dels 5 que els uneixen. Una revisió que permetria al conjunt blanquinegre rebre una compensació econòmica més alta, sempre i quan, com en estos casos, la situació del VCF siga acorde.

Salvo ha aprofitat per donar les primeres estadístiques de vendes, de repercussió, malgrat el curt termini de la relació VCF-Adidas, que va començar el passat Juliol. Després del tancament de la major part de les tendes VCF, el rendiment de vendes de les dos que encara estan operatives, Sorolla i Mestalla, han registrat uns dades d’augment del 200%, respecte l’anterior proveïdor, Joma, al seu millor any de vendes. Altra dada que parla per si sola, de la bona acollida del comprador valencianista amb la marca de les tres ratlles, és el increment prop del 70-80% en matèria de facturació.

Este bon començament de la família Adidas-VCF, es va vore arrodonida pròximament amb l’apertura de la nova ‘Megastore’ del club de Mestalla. Un projecte conduit per el departament de marketing del València i que té meravellat als encarregats de relacions amb el València d’Adidas. L’empresa germana, “esta molt contenta amb el projecte del València”, concloïa Salvo.