+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Aderlan Santos disposat a triomfar al VCF

Per Blanquinegres · 25 Juny, 2016

El central brasiler del València CF, Aderlan Santos és un dels jugadors marcat amb l’X per abandonar la disciplina blanquinegra de cara a la nova temporada, però com tot moviment d’eixida a l’entitat de Mestalla està sent complicada.

Des de Brasil, el jugador del VCF, ha parlat aprofitant les seues últimes jornades de vacances en la seua ciutat natal. A Terra Brasil, el jugador es mostra disposat a revertir els resultats collits de la temporada passada.

Passarem algunes dificultats la temporada passada i va patir un poc, però estic segur que serà diferent. Tornem amb l’energia recuperada per fer un gran any. La junta de València treballarà per armar un gran elenc i així lluitar per títols.

El jugador quan vestix la camiseta  del València ha d’estar preparat sempre. Treballaré per aconseguir el meu espai al club una altra vegada. Vull ajudar l’equip a aconseguir els seus objectius de la temporada que ve. Estic molt motivat.

Cal recordar que el jugador té contracte fins els 2020 i que una de les opcions que hi havien damunt la taula com era la de marxar a Grècia ha caigut en les últimes hores per la destitució del seu màxim valedor, el ja ex tècnic de l’Olympiakos del Pireus, Marcos Silva. Així pues el proper 4 de juliol, el futbolista com la major part d’ells estarà cridat a complir per tal d’iniciar el treball de pretemporada.