ACTUALITAT  

Actualitzades les dades sobre l’oferta d’or per a la venda de Peter Lim

Per Alejandro Fernandez · 15 Maig, 2023

La setmana passada coneixíem que tres empresaris i fons d’inversió es trobaven estudiant amb detall presentar-li una oferta a Peter Lim per a fer-se càrrec de la totalitat de les seues accions. En la vesprada de hui, Pedro Morata ha detallat en Ràdio Marca València l’opció “d’or” per a la possible venda de Lim.

L’opció d’or per a la possible venda de Peter Lim es tracta d’un fons d’inversió que es troba entre el top 10 mundial, té experiència en l’esport i no ha fet una oferta encara, segons ha informat Ràdio Marca València.

Pedro Morata ha informat que no es tracta d’una operació que ha buscat el fons d’inversió, sinó que aquesta ha sigut presentada per algú conegut en el món dle futbol, que té interés que l’operació es realitze.

Va haver-hi una reunió al setembre i una altra el 15 de febrer, a ella va acudir una persona clau que té relació directa amb el fons d’inversió. El fons d’inversió es troba estudiant un dossier, que ja ha sigut enviat al project manager. Estan estudiant l’oferta a Washington, segons ha informat Pedro Morata.