+  FITXATGES  

Acord total per Rulli

Per Blanquinegres · 26 Juny, 2015

La cessió per Gero Rulli esta totalment encaminada a tancar-se en les pròximes hores, dies a més tardar. D’esta forma el porter argentí formarà part de la porteria a defensar per tal de cobrir la baixa de Diego Alves.

Un fitxatge que des d’un principi no ha sigut res fàcil. Les condicions de Rulli son un tant especials. Com ja contarem en el seu dia, Gero, s’havia compromès amb la Reial per continuar un any més cedit, a falta de la signatura del conjunt propietari dels seus drets que l’obrira al 100% les portes d’Anoeta. Però l’interès valencianista sumat al poc poder de decisió del jugador han fet que la situació haja canviat 180º. Tota esta situació podria portar problemes jurídics al VCF, com segons la Reial Societat havia arribat a amenaçar.

Davant les possibles conseqüències jurídiques, l’entitat de Mestalla s’ha posat en contacte amb Juan de Dios Crespo un dels millor advocats en matèria esportiva. El possible recorregut dels recursos Txuri-urdin serien curts, sense cap fonament judicial que poguera incriminar al VCF, ja que el fons d’inversió en cap moment va signar la cessió del seu jugador cap al conjunt de Sant Sebastià.

Amb totes les possibles divergències solucionades, el VCF ja sap que té el si de Rulli, factor important i el beneplàcit del fons d’inversió amb tots els documents pertinents signats en possessió del VCF, per tancar la cessió per un any del seu jugador cap a un València CF de Champions de forma oficial.