La millor informació del ValènciaCF en valencià

Acord total: el Nou Mestalla estarà construït per a la temporada 25/26
,

Acord total: el Nou Mestalla estarà construït per a la temporada 25/26

COMPARTIR

La presència de Lay Hoon a les reunions amb la Generalitat ho ha canviat tot respecte al Nou Mestalla. La mà dreta de Peter Lim, que sap el que és presidir el club che, està sent la clau perquè les dos parts pensen que els encontres que tenen ara compten amb un fi, i és que segons Onda Deportiva, Joan Ribó i Lay Hoon han arribat a un acord perquè el Nou Mestalla estiga construït per a la temporada 25/26.

Capacitat

L’aspecte que més preocupava al club era la capacitat, que havia de ser de 70.000 espectadors. Doncs bé, a la reunió de hui s’ha oficialitzat que el Nou Mestalla d’entrada tindrà 66.000 espectadors i tenen un termini de cinc mesos per a ampliar als 4.000 restants. Però no és l’únic punt que preocupava a Joan Ribó, l’alcalde també ha manifestat que el València ha de demanar disculpes als seus aficionats.

Perdó a l’afició

I així serà, Lay Hoon entén perfectament que tot el que s’ha realitzat estos últims anys ha sigut una vergonya per a la gent que ama el seu escut, i és per això que serà ella mateixa qui donarà la cara a una roda de premsa esta vesprada a les 17:00 h. La unió entre club i afició és de vital rellevància per a la nova estructura de Meriton.

El poliesportiu de Benicalap

Per últim, també s’ha arribat a un acord respecte al poliesportiu de Benicalap. Serà finalment l’Ajuntament qui s’ocupe de la seua construcció perquè posteriorment el València ho finance al complet. Este ha sigut l’últim acord de tots, i és per això que les dos parts entenen que no és necessària una reunió més.