La millor informació del ValènciaCF en valencià

Acord tancat entre València i Leipzig per Ilaix Moriba
,

Acord tancat entre València i Leipzig per Ilaix Moriba

COMPARTIR

El València i el Leipzig han arribat a un acord per a la tornada d’Ilaix Moriba, segons ha informat el periodista del diari AS, Nacho Sanchis. El jove migcampista tornarà a la Capital del Túria, on viatjarà demà i es ficarà a les ordres de Gennaro Gattuso. El València ha intentat incloure una opció de compra en l’operació, però no ho ha aconseguit. Per tant, el club no tindrà preferència de fitxar a Ilaix Moriba una vegada acabe la temporada. 

D’altra banda, Nacho Sanchis, ha afegit que el València té un acord amb Ilaix Moriba des del passat dos d’agost. Serà una cessió sense opció de compra. Però serà una operació molt econòmica per al València, ja que el club valencià no pagaria res al Leipzig per la cessió del jugador i només es farà càrrec d’un 50% del salari. 

Per la seua part, Ilaix Moriba arribarà demà a València. Després de passar el reconeixement mèdic corresponent i firmar el seu nou contracte a les oficines del club, Ilaix serà nou jugador del València. El migcampista confia en ser una peça important per a Gattuso, ja que jugarà en una demarcació diferent a la qual jugava amb José Bordalás.