+  ACTUALITAT  

Acord VCF-Ajuntament per la permuta del solar del Nou Mestalla

Per Alex Chardí · 20 Febrer, 2015

En el matí de hui divendres l’alcaldessa ha anunciat l’acord al qual han arribat amb el València CF per la permuta dels terrenys on es troba en construcció el nou Mestalla i el qual ha qualificat de “molt satisfactori”.

El València haurà de fer front al pagament d’un deute de 19’8 milions d’euros de forma ajornada en un calendari pactat de pagaments durant els pròxims 10 anys. Amb la suma d’un 3’5% d’interés, el València acabarà pagant un total de 23’3 milions d’euros per, així, poder eliminar una de les traves que hi havia per seguir amb la construcció de l’estadi i tindre, per fi, la total propietat dels terrenys.

Comunicat Oficial

El Valencia Club de Futbol desitja informar al valencianisme de l’acord al qual s’ha aplegat amb l’Ajuntament de València per a consolidar, per part del Club, la propietat de la parcel·la del Nou Estadi del Valencia CF. Este acord demostra el ferm compromís de l’entitat de Mestalla i dels seus propietaris per afrontar els compromisos històrics pendents amb l’Administració Pública, que queden així solucionats.

El mencionat acord es tracta d’un fet rellevant per a la reactivació i finalització de les obres del Nou Estadi, una instal.lació que serà una icona del valencianisme i de la Ciutat de València.