ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Acord entre el CVC i LaLiga

Per Sergio Roig · 12 Agost, 2021

El València encara aquest últim tram de mercat marcat per les incògnites que hi ha amb el fons d’inversió CVC. Tots els clubs de LaLiga estan pendents del que puga succeir en la reunió que s’està produint ara mateix entre LaLiga, CVC i els clubs.

Els fitxatges depenen del CVC

El conjunt de Mestalla està veient-se contra les cordes a l’hora de poder fer-se amb els drets d’algun jugador i poder inscriure a Omar Alderete. Per a poder fer qualsevol moviment en el mercat de fitxatges seria necessari l’alliberament de la massa salarial suficient i, després, realitzar el respectiu moviment.

Segons ha confirmat MARCA fa escassos minuts, s’acaba de produir un acord total per a tancar l’acord entre el fons d’inversió i la competició. El València, en aquest cas, s’embutxacarà al voltant d’uns 117 milions d’euros en les seues arques que aniran destinats a diferents aspectes.

En el cas dels fitxatges, només es podran destinar el 15% dels ingressos totals. Per tant, el València podrà inscriure al paraguaià Omar *Alderete de cara al partit de demà i el seu FPF creixerà un 18-20 milions d’euros a consumir en tres anys.

Moment de moure fitxa

Amb aquest nou líquid que li entra al conjunt blanc-i-negre, és moment que la directiva i la secretària tècnica comencen a moure fitxa. José Bordalás ha parlat aquest matí sobre les necessitats imperioses de l’equip. També va comentar que li agradaria haver arribat a aquest inici de competició en una altra situació i que l’actual no era la més ideal.

El València, a 19 dies per al tancament de mercat, podrà començar a fer moviments en aquest mercat. Les necessitats principals de Bordalás són les d’un mig i un davanter. Mancant saber si eixirà Kang In i deixarà la seua plaça d’extracomunitari, Marcos André pot estar més a prop que mai.