+  ACTUALITAT  

Açò t’espera esta nit a Mestalla

Per Pere Alapont · 05 Agost, 2015

L’afició del València té una cita especial i diferent esta vesprada al camp de Mestalla. A partir de les 20 hores (18.45 apertura de portes) podrà disfrutar de la ‘Welcome Party’, una festa de benvinguda als quatre fitxatges que, de moment, han reforçat la plantilla de l’equip. Estos són Santi Mina, Danilo Barbosa, Bakkali i el porter Mat Ryan.

El primer incentiu per als aficionats, a banda de conéixer de ben a prop als nous integrants del seu equip, serà la presència de Mario Alberto Kempes, que exercirà de mestre de cerimònies i que, de segur, s’emportarà una sonora ovació dels allí presents quan xafe l’herba.

Per a completar l’esdeveniment, que serà la primera vegada de la història en què es durà a terme, hi haurà actuacions de grups musicals com ‘El Viaje de Elliot’, els quals van publicar fa uns mesos la cançò ‘Sentiment’, dedicada al club de Mestalla; i també, com no, sortejos, regals i més sorpreses per a arredonir una jornada que servirà per a anar fent boca per a la presentació de dissabte i el posterior partit contra la Roma.

L’entrada és totalment gratuïta.

Welcome Party VCF