La millor informació del ValènciaCF en valencià

Accionistes demanden a Salvo i Aurelio Martínez per la venda a Lim
,

Accionistes demanden a Salvo i Aurelio Martínez per la venda a Lim

COMPARTIR

728-90

Hui és un dia important per al futur del València. El despatx de Jaime Navarro ha convocat una roda de premsa a l’Ateneo Mercantil per confirmar quins seran els següents moviments jurídics per a fer la vida més complicada a Meriton Holdings i als responsables de la venda del club, que són Amadeo Salvo i Aurelio Martínez.

Demanda a títol personal

En este sentit, segons Plaza Deportiva, alguns accionistes del València, a títol personal, han presentat una demanda davant les persones que van vendre el club a Peter Lim sense conèixer les seues intencions reals, és a dir, una demanda davant Salvo i Aurelio que es justifica amb “danys morals i econòmics”.

Obres públiques

Els socis demanen a canvi una indemnització pels danys ocasionats i també presenten un document amb tot el que ha incomplit Meriton Holdings, on lògicament el punt ,és àlgid és el Nou Mestalla i el poliesportiu de Benicalap. Unes obres que havien d’estar acabades ja fa anys i de moment el club tan sols allarga l’ATE.

Derrocar a Meriton

Així, s’espera un matí intens per al futur del València. La massa social del club comença a moure’s i esta vegada amb efectes jurídics. Tant de bo tinga l’efecte desitjat, però derrocar al grup singapurés és una tasca pràcticament impossible als últims anys.