ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Acalorada discussió entre Cañizares i Siro López sobre la tornada de Vinicius a Mestalla

Per Javi Richart · 19 Febrer, 2024

Queden poc menys de dues setmanes perquè Vinicius torne a Mestalla, on la temporada passada es va viure un episodi que va pegar la volta al món. Però, a hores d’ara ja es comença a calfar el partit, el qual va provocar en la nit d’aquest diumenge una discussió entre Cañizares i Siro López a El Tertulión de la Cadena COPE. 

Al programa parlaven del comportament de Vinicius a Vallecas, on ja va tindre un episodi de mal comportament. Al cas, l’exporter del València CF va recordar que el pròxim 2 de març tornarà a Mestalla, al qual Siro López va contestar que Superdeporte ja està calfant l’assumpte amb dues portades. 

Mentre Cañizares intentava explicar la situació que es viu a València sobre tot el que va passar amb Vinicius i el racisme a Mestalla, Siro López assegurava el següent: “A més de tonto li van cantar mono. Si vols canviem la realitat“. Amb moltes interrupcions, la discussió no va arribar a cap lloc, i el director del programa, Juanma Castaño, va dir que ja continuarà aquest debat a les pròximes setmanes.