La millor informació del ValènciaCF en valencià

Diferents fons britànics estudien presentar oferta pel València
,

Diferents fons britànics estudien presentar oferta pel València

COMPARTIR

Diferents fons d’inversió britànics es troben estudiant presentar una oferta a Peter Lim per la majoria accionarial del València, tal com ha informat El Confidencial. No obstant això, encara no s’ha materialitzat en cap oferta concreta.

Per altre costat, Miguel Zorío, com és ja costum, va informar al llarg de la setmana als mitjans a través d’una nota de premsa de la seua intenció de realitzar una altra oferta a Peter Lim. Per a això convocarà una roda de premsa el pròxim 27 d’abril.

No obstant, en l’esmentada nota de premsa deixa caure una altra notícia. I és que segons l’empresari valencià, Peter Lim ha filtrat a mitjans anglesos que té dues ofertes: la de Zorío i la d’Abramovich. Eixa segona oferta seria de prop de 250 milions d’euros i tindria relació amb l’expulsió de Abramovich del Chelsea a causa de la seua condició de rus.

No obstant això, sembla que l’oligarca marxarà al futbol turc i no tindrà com a destí la ciutat de València. A més, tal com publiquem fa ja algunes setmanes en Blanquinegres, la nostra informació és que Peter Lim no té ni molt menys la intenció de vendre. Així ens ho va traslladar el mateix Javier Tebes després de diverses converses amb l’actual màxim accionista del club.

Ara mateix este és l’horitzó de possibles compradors del València C.F. Molt de fum, moltes opcions obertes i poques o cap possibilitat que Peter Lim embena a curt termini el club. L’empresari de Singapur té el convenciment que en el futur el club tindrà un valor molt superior a l’actual i per això no té pressa de vendre el club.