ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Abdennour tanca la seua participació a la Copa d’Àfrica

Per Blanquinegres · 28 Gener, 2017

El València CF recuperarà al llarg de la setmana al central internacional per Tunísia, Aymen Abdennour després de l’eliminació del conjunt africà de la competició continental que s’està celebrant a Gabon davant el combinat de Burkina Faso per dos gols a zero.

Voro podrà arrancar el mes de febrer amb un ‘fitxatge’ més després de més d’un mes sense poder comptar amb Abdennour a diari. De fet, el central ha estat fora de tot el lio Prandelli-Suso García Pitarch i encara no ha pogut conèixer, de nou, l’etapa de Salvador González ‘Voro’ com primer entrenador del vestidor blanquinegre.

Aymen Abdennour tornarà després d’arribar fins als quarts de finals i haver pogut allargar la seua presencia a Gabon fins a la fi del torneig, ja que d’haver participat a les semis, el futbolista valencianista podria haver tingut dos camis; jugar la gran Final o la final de consolació per la lluita pel tercer i quart lloc. A la primera ronda, la fase de grups, Tunísia va tindré que esgotar l’últim partit per aconseguir el seu bitllet a les rondes finals del torneig continental.