+  FITXATGES  

Abdennour, molt prop del València CF

Per Blanquinegres · 28 Agost, 2015

Aymen Abdennour serà nou central del València segons afirma el diari MARCA. A falta de tancar els últims detalls de l’operació, Nuno comptaria amb un recanvi de plenes garanties per a Nico Otamendi. Amb l’arribada d’Abdennour, el VCF tancaria la parcel·la defensiva, ja que compta amb Orban per al lateral esquerre.

Cal vore que passaria amb Aderllan Santos que podria eixir cedit al Mónaco perquè el central de Tunissia ocupa plaça d’extracomunitari tal com va confirmar Galliani que desestimava el seu fitxatge per este motiu “No podem incorporar cap altre extracomunitari després de Bacca i Luiz Adriano”. Aderllan Santos també és extracomuntari, ja que el Udinese va rebutjar la seua contractació al no poder inscriure tampoc més extrangers.

Blanquinegres.com va ser el primer mitjà a vincular Abdennour al València CF el passat 25 de Juny. El València s’havia interessat per la situació del jugador, sabent de la possibilitat reial de l’eixida d’Otamendi.

Aymen porta temps pressionant per a eixir del seu actual equip, no va disputar la prèvia de la Lliga de Campions i ha sigut relacionat amb nombrosos equips Top, entre ells la Juventus o el Barcelona. La passada setmana, poc després de la marxa d’Otamendi i aprofitat l’encontre amb la directiva del Mònaco al partit de Champions, el València va aprofitar per preguntar novament per la situació del defensor. Esta mateixa setmana es va intensificar les converses a Mónaco, durant la tornada de la prèvia de la Lliga de Campions.